Autotrust garantie

Onverwachte, hoge reparatie kosten aan uw auto behoren tot het verleden zodra u bij de aankoop van uw auto bij Autobedrijf Temminghoff een Autotrust garantie afsluit. Autotrust is onze partner op het gebied van het verstrekken van garanties. Autotrust biedt verschillende dekkingsniveaus, van basis tot een exclusief garantie (afhankelijk van de leeftijd en de kilometerstand van de auto). Bij jonge auto’s is zelfs een verlenging van de garantie mogelijk vergelijkbaar met fabrieksgarantie. De verkoopprijzen van het aanbod op onze site zijn prijzen inclusief wettelijke garantie volgens het zogenaamde conformiteitsbeginsel. Dat houdt in dat u als koper mag verwachten dat het product de eigenschappen heeft waarvoor u het kocht (artikel 17 van boek 7 van het Burgerlijk Wetboek). Tegen een geringe meerprijs, afhankelijk van het merk, type auto welke u wilt kopen in combinatie met leeftijd en kilometerstand, kunt bij ons een commerciële garantie afsluiten via bijvoorbeeld Autotrust of GGG garantie, die aanmerkelijk verder gaat dan de standaard wettelijke garantie en die zeer aantrekkelijke voordelen kent. Bijvoorbeeld zoals Autotrust de mogelijkheid biedt tot het verlengen van die garantie na afloop van de garantieperiode.

Zowel onderdelen als arbeid vallen onder de garantie.
Autotrust dekt de kosten van reparatie van een elektronisch of mechanisch defect.  Dit houdt in dat de reparatie of vervanging van defecte onderdelen onder de garantie vallen. Maar ook de uren die de monteur er mee bezig is worden door Autotrust betaald, inclusief de uren die de monteur besteedt om het defect op te sporen.

Repareren in het buitenland is gedekt.
Ook indien uw auto kapot gaat terwijl u op vakantie bent, wordt uw auto op kosten van Autotrust gerepareerd. Kijk voor een lijst van landen waar u uw auto kunt laten repareren in de polisvoorwaarden.

Autotrust betaalt mee aan een vervangende auto en hotelkosten.
Indien de reparatie van uw auto in totaal langer dan een dag aan arbeidsuren duurt, draagt Autotrust bij aan de kosten van een vervangende auto. Ook de kosten voor een verblijf in een hotel worden voor een groot deel door Autotrust betaald, indien het voor u noodzakelijk is om te overnachten terwijl uw auto gerepareerd wordt.

Slijtage aan onderdelen is ook verzekerd.
Indien een verzekerd onderdeel kapot gaat als gevolg van slijtage, valt deze ook onder de dekking van een Autotrust garantieverzekering.

U mag zelf uw garage kiezen.
Bij het afsluiten van de garantie kunt u kiezen om uw auto door ons te laten uitvoeren of door een algemene  garage te laten repareren. Afhankelijk van de dekking waarvoor u kiest, maakt u vervolgens zelf de keuze naar welke garage u uw auto brengt. Kortom ideaal als u niet uit de buurt komt en dus niet naar ons terug hoeft bij een eventuele garantie aanspraak.

Garantievoorwaarden en bepalingen
Autotrust garantie stelt als voorwaarde dat er een maximum vergoeding van het arbeidsloon wordt betaald van € 77,- inclusief BTW per uur en per garantieclaim geld een eigen risico van € 45,-.

Wilt u geïnformeerd worden over de mogelijkheden van de Autotrust garantie vraag onze verkoopadviseurs dan naar de voorwaarden of kijk op www.autotrust.nl voor uitgebreide informatie en polisvoorwaarden.

Bekijk ook

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. VAKANTIE: