BMW Haaksbergen.

Bayerische Motoren Werke, kortweg BMW, is een Duitse onderneming uit München die auto’s en motorfietsen produceert. De onderneming is gevestigd in München, waar eveneens een fabriek en het BMW Museum staat. BMW is het moederbedrijf van Rolls-Royce Motor Cars, daarnaast produceert het bedrijf automobielen onder de naam Mini. BMW verkoopt haar motorfietsen onder de merknaam BMW Motorrad en Husqvarna.

Autobedrijf Temminghoff in Haaksbergen, Twente (Overijssel), is specialist in de verkoop, het onderhoud en de service van het merk BMW. Of het nu gaat om regulier onderhoud, een kleine of een grote beurt, maar ook voor het vervangen van bijvoorbeeld een distributieketting is Autobedrijf Temminghoff het juiste adres in Haaksbergen voor uw BMW. Ook kunt u bij ons terecht voor de APK keuring van uw BMW. Wij zijn geen officiële merkdealer, maar beschikken door onze jarenlange ervaring met het merk BMW over de know-how van dit toonaangevende merk. Onze website www.temminghoff.nl/autoaanbod is dagelijks actueel wat betreft ons aanbod jonge BMW’s. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van een nieuwe BMW, naar uw wens samen te stellen.

Kom dan ook eens langs in het Twentse Haaksbergen, waar gastvrijheid voorop staat en wij u vrijblijvend kunnen informeren over het prachtige merk BMW en haar toonaangevende modellen als de 1-serie, 3-serie, 4-serie, 5-serie, 6-serie, Z1, Z3, Z4 en natuurlijk de prachtige SUV’s als de X1, X3, X5 en X6!

Uw specialist in BMW Autobedrijf Temminghoff, Bouwstraat 1, 7483PE HAAKSBERGEN ( Twente , Overijssel ) Tel.nr. Verkoop 053-5724121 Email: verkoop@temminghoff.nl Werkplaats 053-5727897 Email: werkplaats@temminghoff.nl

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. VAKANTIE: