Styling

Vandaag de dag heeft design en styling een  centrale rol vergaard binnen de autobranche. De “looks and feels” zijn zeer belangrijk geworden. De markt is hierbij continu in beweging. Innovaties en technologische ontwikkelingen volgen zich in snel tempo op.

Autobedrijf Temminghoff is hierop ingesprongen door verschillende facetten op het gebied van styling aan te bieden. Wij kunnen veel zaken met betrekking op styling leveren. Van lichtmetalen velgen, leder inbouw, audio/navigatie, optische en motorische tuning tot aan carwrapping (waarbij we uw auto volledig van een nieuw jasje voorzien). Hierbij staat de prijs en kwaliteitsverhouding centraal en daarom kiezen wij hoofdzakelijk voor hoogwaardige kwaliteitsproducten. Denk hierbij aan: ABT, Caractere, etc.

Glascoating
KENOLON CERAMIC SHIELD V1

  • gemakkelijk aan te brengen
  • maakt de kleur van de lak intenser en donkerder
  • UV en corrosie bestand
  • super hydrofobisch effect
  • verder onderhoud vergemakkelijkt en minder tijdrovend
  • vrij van aromatische solventen

Productomschrijving

Kenolon Ceramic Shield V1 is een premium coating op basis van SIO2. Het is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen in de professionele detailing wereld. Door zijn unieke samenstelling maakt het de lak krasbestendiger, maar vooral gemakkelijker te onderhouden , het is extreem resistent tegen weersinvloeden en heel wat chemicaliën.

Waar de traditionele waxen en sealants vrij snel aangetast worden door sterke reinigers en mechanische wrijving blijft Kenolon Ceramic Shield V1 maandenlang optimaal aanwezig. Het verhard de lak tot een maximum van 9 H. Zijn harde en complexe structuur zorgt ervoor dat de kans op mogelijke vegen of fijne krasjes minder snel ontstaan. Bij goed onderhoud kan deze coating makkelijk 3 jaar bescherming geven.

Laat uw auto met deze innovatieve glascoating behandelen door ons professionele team

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. VAKANTIE: