Over ons

Autobedrijf Temminghoff is een allround, onafhankelijk en modern autobedrijf dat in 2010 is opgericht door Rino Temminghoff. In nauwe samenwerking met IT Automotive, draagt hij zorg voor de in- en verkoop. IT Automotive is het bedrijf van broer Ivo Temminghoff en eveneens gevestigd in hetzelfde moderne bedrijfspand. Ivo verzorgt tevens graag de styling en tuning voor de relaties van Autobedrijf Temminghoff en runt de webshop www.autoshoptwente.nl

Door de jaren heen hebben ze veel kennis opgedaan bij verschillende bedrijven in de autobranche. Rino beklede bij een diversiteit aan automotive gerelateerde bedrijven een directiefunctie en Ivo is o.a. internationaal veilingmeester geweest.

Door een aantal jaren geleden hun know-how en krachten te bundelen is het bedrijf inmiddels uitgegroeid tot een ultramodern autobedrijf. Wat allemaal begon in een 20m2 “groot” kantoor in het Overijsselse Hengelo heeft inmiddels plaats gemaakt voor een door de familie Temminghoff zelf op een A-locatie gebouwd hyper modern en multifunctioneel bedrijfsonderkomen in Overijssel en wel in Haaksbergen, de ster van Twente onder de rook van Hengelo en Enschede.

De klant op een unieke
en persoonlijke manier
benaderen, waarbij we niet de
grootste zijn maar wel
de beste.” Rino Temminghoff

Wereldwijde verkoop

De ervaring en kennis heeft er inmiddels toe geleid dat de onderneming niet alleen in Nederland actief is maar door heel Europa. De groei en nieuwe Europese wetgeving bewerkstelligde een uitbreiding van het verkoopgebied naar Europa en zelfs daar buiten.

Waar wij onze richten op zowel Business to Business verkoop, als verkoop aan de eindverbruiker en waar wij faciliteren in alle zaken op het gebied van auto im- en export.

Inmiddels is al wel gebleken dat heel snel veel buitenlandse klanten de weg hebben gevonden naar het bedrijf. Door het internationale vergaarde netwerk kunnen onze (inter-)nationale klanten profiteren van een breed aanbod tegen de beste en voordeligste condities.

Missie en visie
Onze missie is om de klanten op een bijzondere, unieke maar vertrouwde manier te benaderen. Onze visie is om dit te doen door een gevarieerd aanbod aan te bieden van jonge en mooie auto’s en automotive producten tegen de beste condities waarbij prijs en kwaliteit in de juiste verhoudingen dienen te staan. De visie is gebaseerd om het bedrijf nog verder te laten ontwikkelen en waarbij uiteindelijk een full service automotive center gecreëerd wordt waarbij zowel nationale alsmede internationale klanten hun weg vinden.

Het bedrijf profileert zich niets als de grootste maar wil wel de de beste zijn, waarbij passie een kernwoord is. De klanten op een unieke, vertrouwde en persoonlijke manier benaderen is de intentie. Binnen het bedrijf zijn de lijnen kort waardoor men van elkaar weet waar ze mee bezig is en waarbij de klant een naam heeft en geen nummer.

Ons team

Rino Temminghoff

In- / verkoop

Ivo Temminghoff

IT Automotive

Rob van Gemst

Chef werkplaats

Lars Wartena

Operationele zaken / Webshop

Leon Bömer

1e monteur

Leroy van Gemst

Reconditioneerder

Coen Elshof

Verkoop

Eliano Kool

Monteur

Jillz

Bedrijfsmascotte

Wij worden gemiddeld
beoordeeld met een 9.0