Onderhoud

Autobedrijf Temminghoff in Haaksbergen, Twente (Overijssel) verzorgt graag het onderhoud aan uw nieuwe of jong gebruikte auto. Wij beschikken over een modern ingericht werkplaats waar wij het onderhoud van verschillende merken met uitstekend opgeleid technisch personeel, welke regelmatig worden bijgeschoold om met de nieuwste ontwikkelingen op de hoogte blijven, voor u uitvoeren. Daarnaast werken wij met a-kwaliteit onderdelen en vloeistoffen en met de modernste (uitlees-)apparatuur en specialistisch gereedschap.

Als universeel autobedrijf is het onmogelijk door de grote diversiteit aan merken alle kennis in huis te hebben, vandaar dat wij ervoor hebben gekozen om goede relaties op te bouwen met diverse dealerbedrijven van verschillende merken en onderhoudsstations en u zo dus altijd kunnen voorzien in het juiste onderhoud aan uw auto. Specifieke terugroepacties en modificaties aan auto’s kunnen wij door ons dagelijks geupdate onderhoudssysteem signaleren en indien nodig uitvoeren.

Als bedrijf moet je je 100% geven en doen waar je goed in bent en wij zijn goed in het kopen en verkopen van auto’s, maar ook in het onderhouden daarvan. Wij willen u op alle gebied van dienst kunnen zien, dus ook op het gebied van onderhoud van uw auto. Vandaar dat wij deze werkzaamheden zelf uitvoeren of indien nodig extern uitbesteden aan collega dealerbedrijven, waarmee wij afspraken hebben en u daarvan (prijs-)technisch profiteert en verzekerd bent dat het onderhoud aan uw auto zo zorgvuldig mogelijk wordt uitgevoerd.

Hierdoor kunnen we onze klanten optimaal bedienen en u er van verzekerd bent dat uw auto optimaal volgens het onderhoudsschema is onderhouden van bijvoorbeeld Audi, Volkswagen (VW), BMW of Mercedes maar uiteraard is het door ons uitgebreide relatienetwerk ook mogelijk auto’s van andere merken bij ons te laten onderhouden.

Wij hebben zelf een goed uitgeruste, ruime en moderne werkplaats, waar wij op verzoek het volledige onderhoud aan uw auto kunnen uitvoeren als tevens het controleren van bijvoorbeeld olie, vloeistoffen en banden en de APK. Een bezoek aan Haaksbergen, Twente (Overijssel) is dan ook zeker de moeite waard. Laat ons ook eens een offerte maken als u toe bent aan nieuwe zomer- of winterbanden. U zult versteld staan hoeveel voordeliger u hiermee uit kunt zijn ten opzichte van andere bandenleveranciers.

Kortom wij nemen u dan ook graag het onderhoud aan uw auto uit handen. Zo bieden wij onder andere een haal- en brengservice aan. Hierdoor hoeft  u in uw al zo drukke agenda geen tijd vrij te maken, maar kunt u uw auto toch zonder enige inspanning of tijdsverlies perfect laten onderhouden en bent u verzekerd van zorgeloos rijden. Of het nu gaat om een APK, regulier onderhoud, het vervangen van een distributieriem Autobedrijf Temminghoff is de specialist in auto service, onderhoud in Haaksbergen, Twente (Overijssel). Dus voor het onderhoud en de service van Audi, Volkswagen (VW) en BMW, maar ook voor overige merken zijn wij uw onderhoudspartner.

Bereken en plan uw onderhoud nu direct in.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. VAKANTIE: