Export

Euro Trade heeft zich gespecialiseerd in de export van jong gebruikte auto’s in Europa met eerste registratiedatum v.a. 16-10-2006 of jonger.

Euro Trade is een handelsnaam van ons die zich specialiseert in zoals de naam al zegt de verkoop van jonge auto’s binnen Europa, waardoor een goede samenwerking en korte lijntjes binnen onze onderneming gewaarborgd zijn. Het onderdeel is voortgekomen uit een samenwerking en samensmelting van verschillende visies binnen  automotive ondernemingen. Door de know-how van deze branches samen te voegen is Euro Trade ontstaan als de internationale partner. Door jarenlange ervaring in de automotive branche op het gebied van (re-)marketing, inkoop, verkoop, im- en export en business 2 business zaken doen is Euro Trade voor onze internationale relaties de ideale exportpartner en het aanspreekpunt voor al uw vragen op im- en export.

“ Wij bieden onze auto’s
aan tegen de scherpste prijzen,
welke wij elke dag
spiegelen aan de markt. ”

Door het Europees vergaarde netwerk van Euro Trade kunnen zowel zij als Autobedrijf Temminghoff u voorzien van een scala van verschillende opties op autogebied, zowel wat betreft im- als export. Door de toenemende invloed van internet op het internationaal zaken doen, is Autobedrijf Temminghoff middels Euro Trade hierop ingesprongen door de voordeligste opties op autogebied voor u te bundelen en aan te bieden.

Door o.a. de overheadkosten van deze export afdeling tot een minimum te reduceren en door het grote internationale netwerk van o.a. dealers, leasemaatschappijen en importeurs te bundelen kan Euro Trade de laagste prijzen van Europa garanderen wat betreft im- en export van auto’s.

Euro Trade werkt op de no-nonsense Business 2 Business wijze, zonder daarbij kwaliteit en service uit het oog te verliezen. De prijs-kwaliteit verhouding staat voorop en zal dan ook een belangrijk criterium zijn voor de diensten. Streven naar perfectie is een utopie, maar de samenwerking met Euro Trade is voor onze internationale partners de perfecte combinatie van hoogstaande kwaliteit tegen de laagste prijs.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. VAKANTIE: