Service

Autobedrijf Temminghoff legt zich toe op de verkoop van jong gebruikte auto’s van alle merken en is specialist in Audi, Volkswagen en BMW. Vanuit ons bijzonder mooi vormgegeven pand wordt een modern beleid gevoerd gericht op het optimaal bedienen van klanten in heel Nederland. Met onze eigen werkplaats wordt het onderhoud en de reparatie verzorgd van alle merken personen- en bedrijfsauto’s. Autobedrijf Temminghoff beschikt over een eigen inkoopafdeling met een uitstekend (inter)nationaal netwerk. Hierdoor kan altijd adequaat worden ingespeeld op de laatste marktontwikkelingen en –kansen. Daarnaast richten wij ons ook op de internationale markt.

AUTOMAATBAK REINIGING & SPOELEN

Autobedrijf Temminghoff beschikt over de nieuwste machines en apparatuur op het gebied van automatische transmissie reiniging en spoeling. Onze service- & werkplaatsafdeling met jarenlange ervaring houdt u graag mobiel. Doe uw voordeel hiermee en maak direct een afspraak.

Bij inlevering van de voucher krijgt u maar liefst 15% korting op het (intern)reinigen en spoelen van uw automatische transmissie. Wij kunnen elke automaat en/of transmissie van ieder willekeurig merk reinigen en spoelen.

Spoel de automatische transmissie van uw auto tijdig. Nu 15% korting bij inlevering van deze flyer bij onze serviceafdeling.

Het spoelen & reinigen van de automatische transmissie levert veel op:

  • Betere prestaties
  • Langere levensduur
  • Minder slijtage
  • Voorkomt eventuele duurdere reparaties.

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. VAKANTIE: