Financiering

Een goede lening is een kwestie van maatwerk. Autobedrijf Temminghoff werkt samen met Dealer Totaal Concept. Uiteraard kunt u ook zelf een financieringsaanvraag doen bij uw eigen bank, zij zijn het beste op de hoogte van uw gehele persoonlijke en financiële situatie. Let wel op! Geld lenen kost geld!

Dealer Totaal Concept kijkt op uw verzoek uitgebreid naar uw wensen en mogelijkheden. Autobedrijf Temminghoff is in deze geen partij, DTC neemt contact met u waarna zij met u de mogelijkheden en uw wensen doornemen. U betaalt over alle vormen een (lage) rente, waardoor u altijd van lage maandlasten profiteert.

Vragen? Stuur dan een e-mail bericht naar info@dealertotaalconcept.nl of nog makkelijker bel: 030-68 68 750. Hieronder een overzicht van de verschillende financieringsproducten die DTC u kan bieden:

Maak hieronder uw keuze:

DTC biedt u:

  • Financial Lease
  • Financiering
  • Operational Lease
  • Uitgestelde betaling
  • Private Lease
  • Doorlopend krediet

Doorlopend krediet

Een veel voorkomende kredietvorm is het Doorlopend Krediet. Helemaal vreemd is dat niet, want het is een kredietvorm waarbij u zelf in hoge mate bepaalt hoeveel u per maand aflost. Dealer Totaal Concept adviseert om uw maandelijkse aflossing in overeenstemming te brengen met de verwachte gebruiksduur van de auto. Een maandelijkse aflossing van 2% van het kredietbedrag is gangbaar, maar indien u dit om persoonlijke redenen wenst, kunt u ook verstaan met een aflospercentage van 1.5% of 1% van het kredietbedrag.

U kunt ook alleen volstaan met het betalen van de rente van het uitstaande saldo. Uw maandbedragen zijn dan extreem laag. Aangezien u bij deze kredietvorm altijd boetevrij vervroegd mag inlossen en de eventuele afgeloste bedragen weer mag opnemen, bepaalt u dus zelf de looptijd van uw krediet.

Financial lease

Speciaal bedoeld voor de aanschaf van een auto van de zaak. Aan het einde van de looptijd bent u de eigenaar van het gefinancierde object. De rente wordt van tevoren vastgesteld en verandert tijdens de looptijd (maximaal 60 maanden) niet. U heeft de mogelijkheid van renteaftrek fiscaal voordeel- en u behoudt zo uw investeringsruimte.

Voor meer informatie en direct aanvragen, ga naar www.dtc-lease.nl
Voor overige informatie en voorwaarden verwijzen wij u naar www.dealertotaalconcept.nl of neem contact op. info@dealertotaalconcept.nl of nog makkelijker bel 030-68 68 750

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. VAKANTIE: