Mercedes Haaksbergen.

Mercedes-Benz, veelal afgekort tot Mercedes, is een automerk uit Duitsland, in 1926 ontstaan als gevolg van de fusie tussen de Daimler Motoren Gesellschaft van Gottlieb Daimler en de firma Benz & Cie. van Carl Benz. Tegenwoordig is het het merk onderdeel van Daimler AG.

Autobedrijf Temminghoff in Haaksbergen, Twente (Overijssel), is specialist in de verkoop, het onderhoud en de service van het merk Mercedes Benz. Of het nu gaat om regulier onderhoud, een kleine of een grote beurt, maar ook voor het vervangen van bijvoorbeeld een distributieketting is Autobedrijf Temminghoff het juiste adres in Haaksbergen voor uw Mercedes. Ook kunt u bij ons terecht voor de APK keuring van uw Mercedes. Wij zijn geen officiële merkdealer, maar beschikken door onze jarenlange ervaring met het merk Mercedes Benz over de know-how van dit toonaangevende merk. Onze website www.temminghoff.nl/autoaanbod is dagelijks actueel wat betreft ons aanbod jonge Mercedessen. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van een nieuwe Mercedes, naar uw wens samen te stellen.

Kom dan ook eens langs in het Twentse Haaksbergen in Overijssel, waar gastvrijheid voorop staat en wij u vrijblijvend kunnen informeren over het prachtige merk Mercedes en haar toonaangevende modellen als de A-Klasse, B-Klasse, C-Klasse, CLA, CLS, E-Klasse, S-Klasse, SLK, SL, SLR en natuurlijk de prachtige SUV’s als de GLA, GLK, G-KLASSE en natuurlijk de GL!

Uw specialist in Mercedes Benz Autobedrijf Temminghoff, Bouwstraat 1, 7483PE HAAKSBERGEN ( Twente, Overijssel ) Tel.nr.  Verkoop 053-5724121 Email: verkoop@temminghoff.nl Werkplaats: 053-5727897 Email: werkplaats@temminghoff.nl

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. VAKANTIE: