Volkswagen Twente

Volkswagen, vaak afgekort als VW, is het belangrijkste automerk van de Volkswagen Group. Volkswagen heeft twee modellen in de top vijf van de meest verkochte auto’s ter wereld ooit, namelijk de Volkswagen Kever en de Volkswagen Golf.

Autobedrijf Temminghoff in Haaksbergen, Twente (Overijssel), is specialist in de verkoop, het onderhoud en de service van het merk Volkswagen (VW). Of het nu gaat om regulier onderhoud, een kleine of een grote beurt, maar ook voor het vervangen van bijvoorbeeld een distributieriem of distributieketting is Autobedrijf Temminghoff het juiste adres in Haaksbergen voor uw Volkswagen (VW). Ook kunt u bij ons terecht voor de APK keuring van uw Volkswagen. Wij zijn geen officiële merkdealer, maar beschikken door onze jarenlange ervaring met het merk Volkswagen over de know-how van dit toonaangevende merk. Onze website www.temminghoff.nl/autoaanbod is dagelijks actueel wat betreft ons aanbod jonge Volkswagens. Uiteraard kunnen wij u ook voorzien van een nieuwe Volkswagen, naar uw wens samen te stellen.

Kom dan ook eens langs in het Twentse Haaksbergen, waar gastvrijheid voorop staat en wij u vrijblijvend kunnen informeren over het prachtige merk Volkswagen en haar toonaangevende modellen als de Fox, Up, Polo, Golf, Golf Plus, Golf Cabrio, Jetta, Beetle, Beetle Cabrio, Passat, Passat CC, Passat Allroad, Caddy, Touran, Sharan, Phaeton en natuurlijk de prachtige SUV’s als de Tiguan en de Touareg.

Uw specialist in Volkswagen Autobedrijf Temminghoff, Bouwstraat 1, 7483PE HAAKSBERGEN ( Twente, Overijssel ) Tel.nr. Verkoop 053-5724121 Email: verkoop@temminghoff.nl Werkplaats 053-5727897 Email: werkplaats@temminghoff.nl

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN I.V.M. VAKANTIE: